Meld u hier aan:

connect-to-eoli

 

Het Euler Hermes Online Information System (EOLIS) is ons online managementsysteem voor klantenpolissen dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week ogenblikkelijk en veilig toegang geeft tot de informatie over uw kredietverzekeringspolis

Wat doet EOLIS

Kredietlimietverzoeken: EOLIS is verbonden met onze rijke database van 40 miljoen bedrijven en geeft u onmiddellijk antwoord op kredietlimietverzoeken. De financiële status, de rentabiliteit, de liquiditeit, de omvang, de sector, het betaalgedrag en de locatie van de koper worden automatisch geanalyseerd. U ontvangt ogenblikkelijk de informatie die u nodig hebt om te reageren (kredietlimiet, graad, samenvatting van de onderneming).

Aanvraag grade: U kunt de financiële gezondheid van uw debiteuren opvolgen door middel van de Grade-dienst. U krijgt dan updates wanneer er wijzigingen zijn in de huidige toestand van uw debiteur. Zowel postieve als negatieve wijzigingen worden vermeld.

 Beheer van achterstallige betalingen: Eolis staat u toe om schadedossiers/ incasso en achterstalige betalingen op te nemen. U kan ook de evolutie van incasso- of schadedossier opvolgen en berichten sturen naar uw contactpersoon bij Euler Hermes.

 

Let op: desactiveer uw pop-up blocker alvorens u zich aanmeldt. 
 
Heeft u nog geen log-in? Vraag er één aan via dit inschrijvingsformulier.

Om u te helpen de verschillende functionaliteiten van Eolis te gebruiken, hebben we deze interactieve online handleiding voor u gebouwd:                     


                                                    WWW.EOLISGUIDE.BE

  • Een gecentraliseerd beeld van alle polissen.
  • De mogelijkheid om in reële tijd online dekkingsbeslissingen te ontvangen.
  • Het vermogen om tijd te sparen in administratieve taken.
  • Updates van al uw dossiers
  • Ecologisch, dankzij het verminderd papierwerk