Euler Hermes

corporate%20view

Wie is Euler Hermes?

 

Euler Hermes is de wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeringen.

Om te zorgen dat uw facturen betaald worden, analyseren we al meer dan 85 jaar elke dag de financiële gezondheid van ruim 40 miljoen bedrijven over de hele wereld. Dankzij meer dan 52.000 klanten hebben we de nodige ervaring en expertise opgebouwd om bedrijven van allerlei groottes te kunnen ondersteunen: KMO's, grote bedrijven, multinationals, ...

Met onze kredietverzekeringen in België elimineren we niet alleen het risico op niet-betaling van uw schuldvorderingen, maar helpen we u ook de ondernemingen te kiezen met wie u het best samenwerkt.
Onze betaalgaranties garanderen de groei en continuïteit van duizenden bedrijven met langetermijndoelstellingen.

 

Contact voor pers

Naomi Goossens
Head of Marketing Management
+32 2 289 42 71

Euler Hermes België heeft 2 kantoren.

Euler Hermes België
Kunstlaan 56
1000 Brussel
Tel. 02 289 31 11

Vind ons plan met het openbaar vervoer hier.


 

Kunstlaan%2056 

 

Euler Hermes België
Gaston Crommenlaan
Q-Park zuiderpoort
9050 Ledeberg (Gent)

Vind ons plan met openbaar vervoer hier.

 

Q-park

Onze oplossingen

 

Euler Hermes België biedt u een ruime waaier van diensten om uw bedrijf te beschermen en de betaling van uw schuldvorderingen te garanderen:

 • Kredietverzekering:
  Hiermee beschermt u zich tegen klanten die u niet meer kunnen betalen, bijvoorbeeld na een faillissement. Onze kredietverzekering in België helpt u dit risico ook te vermijden: omdat we elke dag de financiële gegevens van miljoenen bedrijven analyseren, kunnen we u adviseren in uw keuze van de beste klanten.

 • Borgstellingen en garanties:
  Een borgstelling garandeert dat alle partijen van een
  handelscontract zich aan hun verplichtingen zullen houden, en dat onze financiële
  instelling zal tussenkomen in geval van problemen. 

 • Incasso:
  Indien een van uw klanten niet betaalt, helpt ons team van commerciële
  incassospecialisten u om onbetaalde facturen te innen via een minnelijke schikking of via de nodige gerechtelijke stappen.

 

 

Awards

 

EULER HERMES WERD GEKOZEN: "BESTE BEDRIJF VAN KREDIETVERZEKERING IN BELGIE 2014" DOOR GLOBAL BANKING & FINANCE REVIEW.

Euler Hermes België werd gekozen als "Belgium’s Best Credit Insurance Company" door Global Banking & Finance Review, een toonaangevende onafhankelijke financiële publicatie. De Global Bank- en Financiewezen awards werden gecreëerd om bedrijven van alle groottes die opvallen in bepaalde gebieden van expertise binnen de bancaire en financiële sector te eren.

photo.jpg

 

Eerder dit jaar,  ontving Euler Hermes een onderscheiding van de Kamer van Koophandel & Verbond van Ondernemingen te Brussel ter herdenking van "75 jaar die deel uitmaken van de Belgische kamer van Koophandel". Euler Hermes is lid van de Belgische Kamers van Koophandel sinds 1939. Dit maakt van Euler Hermes één van de 20 oudste leden van de Belgische Kamers van Koophandel.

 

makelaars

 

Dagelijks streven wij samen naar de beste service en de beste oplossingen.​We weten hoe belangrijk een goede samenwerking is voor onze klanten.
In België werken we samen met gespecialiseerde en niet-gespecialiseerde makelaars.  

 

 

Gespecialiseerde makelaars.
We werken onder andere samen met de volgende partners: 

1 AU_GROUP-BENELUX-BASELINE_EN-CMJN 2
 
 3

4

 

Malfait

 

6
7

11

8

10

Wilt u ook een samenwerking starten met Euler Hermes, aarzal dan niet contact met ons op te nemen via info.belgium@eulerhermes.com of via telefoon op het nummer 02/289.31.11.