De voordelen van Euler Hermes

U haalt veel profijt uit een samenwerking met een verzekeraar voor uw (bank)garanties en borgstellingen. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rij.

Meer kredietmogelijkheden

Door samen te werken met een verzekeraar legt u geen kapitaalbeslag op de kredietfaciliteiten bij uw bank. U houdt ruimte vrij op uw gemengde kredietlijnen en optimaliseert uw cash-headroom.

Meer keuze aan garantieteksten

Naast bankgaranties op eerste verzoek biedt een verzekeraar ook conditionele garanties aan die u beter beschermen in geval van een geschil. Wij adviseren u bij de garantieteksten die u worden voorgesteld.

Meer zekerheid

Euler Hermes is één van de meest betrouwbare garantiepartners op de markt met een stabiele AA- rating van S&P.

Aantrekkelijke condities

We bieden interessante tarieven aan en werken met extra voordelen zoals “terugstorting van niet gebruikte premie”.  Ook beloven wij een garantie af te geven binnen 24 uur.

Internationale service

U geniet van onze wereldwijde service met kantoren in 55 verschillende landen. Zo kunnen we uw garanties ook in het buitenland op een vlotte manier afleveren én lokaal opvolgen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de garantiemogelijkheden en voordelen bij Euler Hermes? Wij luisteren graag naar uw behoeften. U kunt onze vertegenwoordigers bereiken op +32 (0)2 289 42 31 of via bonding@eulerhermes.com.