Waarom kiezen voor Euler Hermes ?

 

 

3%20tips%20om%20slim%20om%20te%20gaan%20web 

De 10 pilaren van Euler Hermes.

 

1.  Wereldmarktleider

Wij verzekeren wereldwijd en in België de meeste transacties. Onze ervaring reikt over de taalgrenzen heen en onze kennis omvat wetgevingen van verschillende landen. 


2. Stabiel

Euler Hermes bestaat 85 jaar, en in België 75 jaar. Dankzij een sterke bedrijfspolitiek zijn we de wereldmarktleider. Dankzij onze economisten en specialisten kunnen we steeds de wereldeconomie, trends en evoluties in kaart brengen en voorspellingen maken. U vindt deze op onze blog of
op onze corporate website.


3. Informatienetwerk

Dankzij onze jarenlange ervaring bezitten we meer financiële informatie dan onze concurrenten. Bij ons zult u beschikken van de meest betrouwbare en complete betalings-en handelsinformatie. Zoals bv. de kredietwaardigheid van uw klanten.

4. Eenvoud

Onze polissen zijn eenvoudig te beheren en op te stellen. Onze Simplicity polis is momenteel onze snelste en gemakkelijkste oplossing.

 

5. Duidelijkheid

Via ons online platform Eolis kunt u makkelijk al uw claims en risico's opvolgen.
 

6. Service 

Onze klantendienst staat dagelijks paraat voor al uw vragen en opmerkingen. Euler Hermes bezit lokale bureau's om gemakkelijk uw dossiers persoonlijk te behandelen.


7. Maatwerk

Onze polissen worden op maat gemaakt voor uw bedrijf. En dit per sector, land en volgens omzet. Indien u meer dekking wilt tegen een bepaald bedrijf kunnen we u deze aanbieden onder de vorm van een CAP Europe. Ook onze garanties zijn per sector op maat gemaakt. 


8. Juistheid

Volg live de opvolging van uw incassodossier via Eolis. Wij stellen alles in werking om de recuperatie van uw onbetaalde facturen te behandelen zonder uw handelsrelaties te beschadigen. Indien er sprake is van gerechterlijke stappen, zullen wij u adviezeren indien u dit wenst.


9. Ervaring en tevredenheid

Wij bieden onze ervaring aan om onze klanten de beste service aan te bieden. Onze expertise in incassodossiers geeft ons de beste tools om uw facturen te recuperen. Ontdek zelf wat onze klanten van ons denken op onze blog.
 

10. Digitalisering.

Euler Hermes innoveert en digitaliseert om zo ecologischer en gemakkelijker te werkt te gaan. Met ons Eolis platform kunt u al uw polissen en dossiers opvolgen of grading aanvragen. Onze mobiele app en virtuele kaarten geven u een uniek zicht op de Belgische economie, Eurozone en de wereldeconomie.

 

Contacteer ons:   

☎: +32 (0)2 289 31 11

@: info.belgium@eulerhermes.com

  
​​