Voor multinationals

Als multinational opereert u over de hele wereld en hebt u een wereldwijde oplossing nodig. Bij Euler Hermes World Agency hebben we de kennis en de specialisten om uw bedrijfsstrategie te ondersteunen.

 

Wat is EH World Agency?

EH World Agency is een speciaal team binnen de Euler Hermes Groep dat zich specifiek bezighoudt met dienstverlening aan multinationals met een omzet van meer dan € 500 miljoen en business units in twee of meer landen.
 
Onze teams, die gevestigd zijn in zes hoofdregio's, zorgen voor uitstekende service doordat ze binnen dezelfde lokale context en cultuur opereren als uw business units. Het regionale netwerk van Euler Hermes World Agency is de unieke ingang voor multinationale programma's. 

Oplossingen

EH World Service Program

Een uitgebreide maatoplossing voor bedrijven die geïntegreerde controle van hun lokale handelskredietrisico's nodig hebben met maximale bescherming tegen niet-betaling door hun debiteuren.


EH World Severity Program

Voor multinationals met aanzienlijke lokale deskundigheid als het gaat om het beheer van handelskredietrisico's, die een gesegmenteerde bescherming tegen volatiliteit en significante (rampzalige) verliezen zoeken.


EH World Risk Sharing Program

Voor multinationals die hun risico's deels willen toevertrouwen aan een solide professionele partner, hetzij rechtstreeks, hetzij via betrokkenheid van een captive herverzekeraar.


EH World Working Capital Program

Voor multinationals die hun lokale kasstromen willen verbeteren door hun debiteuren te cederen aan financiële partners (banken, factors) of financiële beleggers.


EH World Transactional Cover

Voor multinationals en financiële instellingen die niet-opzegbare politieke en commerciële risico-oplossingen zoeken die handelstransacties dekken, inclusief activiteiten op de middellange termijn tot 7jaar.